Jučer je na Radimlji kod Stoca, u organizaciji Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH, održan svečani program povodom potpisivanja ugovora o financijskoj potpori za provedbu kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u BiH za 2023. godinu s korisnicima potpore.

Ovom događaju nazočili su brojni uzvanici, predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH dr. Dragan Čović koji je predvodio izaslanstvo dužnosnika Hrvatskog narodnog sabora i HDZ-a BiH, zakonodavne i izvršne vlasti sa svih razina u BiH, predstavnici Katoličke crkve, društvenog života, braniteljskih udruga i gospodarstvenici. Ove godine odobreno je preko 160 programa i projekata ukupne vrijednosti 5 milijuna eura.

Sa svim nositeljima projekata/programa ugovore je potpisao Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike, kao izaslanik predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića.

Naša škola dobila je financijsku potporu projektu Izgradnja školske sportske dvorane u Pologu- faza opremanje u iznosu od 40.000,00 eura.

Tko je online

Imamo 170 gostiju i nema članova online

Statistika

Korisnici
2
Članci
196
Broj prikaza (hitova) članaka
359754

Kontakt informacije

Treća osnovna škola Mostar
Trg hrvatskih velikana bb, 
88 000 Mostar, 
Bosna i Hercegovina

Tel: 
+ 387 36 318 451

Email: 
treca.os.mostar@gmail.com

Web: 
www.trecamo.ba

Idi na vrh